Selecteer een pagina

Wij zorgen voor de oplossing

Zowel binnen- als buitenland

Wij bieden een totaaloplossing

}

Wij hanteren een stipte service

Directie chauffeur gezocht

Een directie chauffeur gezocht voor een ontzorgde reis? Student Drive Service in Berlare heeft voor u de representatieve chauffeur die u zonder zorgen naar iedere bestemming in zowel binnen- als buitenland toebrengt. Ons kundig personeel rijdt u op een flexibele, betrouwbare en veilige wijze met uw eigen auto naar de plaats waar u naartoe wilt. Zit u zelf in de directie en heeft u al eens een chauffeur gezocht? Wij helpen uw wensen optimaal te verwezenlijken.

Directie chauffeur gezocht? De specialist is u van dienst

De top binnen bedrijven is vaak op pad om met klanten en partners te onderhandelen en te overleggen. Het is dan niet ver gezocht als de directie van een bedrijf naar een chauffeur zoekt. Onze werknemers brengen u met uw eigen auto naar iedere afspraak of beurs, precies daar waar u heen wilt. Dan heeft u de tijd om zich voor te bereiden, in te lezen of om even heerlijk de ogen te sluiten.

Wij helpen u de weg op

Heeft u al eens gezocht naar een chauffeur voor de directie, maar heeft u niets gevonden? Bij Student Drive Service weet u zeker dat u op de beste manier geholpen wordt. Laat u zonder zorgen verplaatsen door onze net geklede en representatieve werknemers. Heeft u bij ons al eens gezocht naar een chauffeur voor de directie? Dan weet u zeker dat u met een veilig gevoel, in uw eigen auto, een vertrouwde reis maakt. Neem contact met ons op en leg de rit vast via 09 367 93 58. Boek minimaal een dag van tevoren uw reis, bekijk ons gunstig tarief online en geniet van een momentje voor uzelf.

 

Andere interessante pagina’s

 

 

Neem contact met ons op