Selecteer een pagina

Wij zorgen voor de oplossing

Zowel binnen- als buitenland

Wij bieden een totaaloplossing

}

Wij hanteren een stipte service

Privéchauffeur

Wist u dat een privéchauffeur in de beste gevallen een student is? Doordat de jonge ondernemers vaak flexibel zijn, graag willen werken en ontzettend scherp zijn, brengen zij u eenvoudig naar de bestemming die u wilt. Of dit nu binnen of buiten België is. Schakel de hulp in van Student Drive Service in Berlare en laat u in klasse vervoeren in uw eigen auto. Zorg ervoor dat u een student als privéchauffeur heeft en geniet van een goede kwaliteit tegen een gunstige prijs.

Op zoek naar een privéchauffeur? En student heeft precies wat u zoekt

Een student als privéchauffeur biedt verschillende voordelen. Zo zorgen wij naast een betrouwbare en veilige rit ook voor flexibiliteit. Of dat nu een evenement in België is of een bijeenkomst in het buitenland. Dankzij een student als privéchauffeur, kunt u gaan en staan waar en wanneer u dat wilt. Daarnaast zijn onze privéchauffeurs altijd netjes gekleed, zijn zij erg representatief en beheersen zij meerdere talen. Alles om ervoor te zorgen dat de reis zo aangenaam mogelijk verloopt.

Wij staan altijd voor u klaar

Plan een dag van tevoren onze verdiensten, zodat wij ervoor zorgen dat u op een snelle en veilige manier op uw plaats van bestemming bent. Doordat wij u in uw eigen auto vervoeren, geniet u ook nog eens van een vertrouwde omgeving. Of u ons nu inzet voor directievervoer of dat wij u naar een vakantiebestemming moeten brengen, wij staan altijd voor u klaar. Bekijk onze tarieven online en bel naar 09 367 93 58 als u de voordelen van een student als privéchauffeur zelf wilt ervaren.

 

Andere interessante pagina’s

 

 

Neem contact met ons op