Selecteer een pagina

Wij zorgen voor de oplossing

Zowel binnen- als buitenland

Wij bieden een totaaloplossing

}

Wij hanteren een stipte service

Student chauffeur

Een student als privé chauffeur in uw eigen auto, is een ideale oplossing als u kwaliteit met lage kosten wilt combineren. Laat u professioneel en flexibel verplaatsen naar iedere bestemming in zowel het binnen- als buitenland. Bent u op zoek naar directievervoer of wilt u gebracht worden naar een vakantiebestemming naar keuze? Student Drive Service in Berlare is u graag van dienst.

Kies voor ideaal vervoer en laat een student als chauffeur in uw eigen auto rijden

Er zijn een aantal voordelen verbonden als u een student inzet als chauffeur in uw eigen auto. Allereerst is de flexibiliteit, de wil om te werken en een scherpe reactie, positief wanneer zij zich op de weg bevinden. Daarnaast hebben wij een strenge selectie en laten we alleen de meest representatieve enthousiastelingen bij ons aan het werk gaan. Tel daarbij op dat de jonge werknemers perfecte kwaliteit bieden, maar tegen een gunstige prijs in te schakelen zijn en u begrijpt waarom wij kiezen voor een student als chauffeur in uw eigen auto.

Waar mogen wij u heenbrengen?

Staat er binnenkort een evenement, concert of beurs op de planning? Wilt u zelf niet achter het stuur kruipen en rijdt het openbare vervoer niet meer op de tijden dat u terug wilt gaan? Dan is een student als chauffeur, die rijdt met uw eigen auto, een ideale oplossing. Kies voor flexibel vervoer en boek zelfs tot een dag van tevoren de verdiensten een privé chauffeur. Bekijk online onze tarieven en bel voor vragen en reserveringen naar 09 367 93 58. Waar mogen wij u heenbrengen?

 

Andere interessante pagina’s

 

 

Neem contact met ons op